כאבים, עייפות וחולשה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

17/08/2000 | 04:19 | מאת: דניאל

כבר 3 שנים שאני סובלת מכאבי ראש, כאבים בגפיים (ולפעמים בשאר הגוף) והכי נורא - חולשה נוראית שמונעת ממני כל פעילות (הפסקתי לעבוד). עברתי מליון בירורים - נוירולוגיים, אנדוקרינולגיים, מעבדת שינה, א.א.ג. ומה לא... בשום מקום לא מצאו סיבה לתלונותי. רופא המשפחה שלי מעקש שזו בעיה נפשית, אולם הפסיכולוג שהוא הפנה אותי אליו לא מצא שום הפרעה ושלח אותי חזרה לבירור אורגני. אני חושדת שיש קשר להפרעות בשינה שיש לי כבר שנים רבות, אבל במעבדת השינה, רק המליצו לי על הרפיה שלא עזרה. אולי יש איזה כיוון שלא חשבתי עליו? מה עוד כבר אפשר לברר?

לקריאה נוספת והעמקה
17/08/2000 | 14:41 | מאת: צוות האתר
שלום דניאל לבי לבי על סבלך רב השנים ועל אוזלת היד של הרפואה במקרה שלך. לצערי קצרה ידי מלהושיע, אך אני כן יכול לתת לך מצייני דרך כדי להמשיך ולתור לפתרון. בעייתך מצלצלת כמו תסמונת העייפות הכרונית: CFS, לחברה הטובים הללו יש אתר שבו תוכלי לקבל אינפורמציה נוספת: www.cfs.co.il לנו יש פורום נוירולוגיה שבו תוכלי להציג את בעייתך (רצוי יותר בפירוט) http://www.doctors.co.il/forums/list.x?num=26 בהצלחה!
18/08/2000 | 16:18 | מאת: בילי

לי דווקא נשמעת בעייתך כמו פיברומיאלגיה, שזו תסמונת אחות ל - CFS שצוינה בתשובה אליך. מדובר על תסמונות מאוד דומות, אבל בפיברומיאלגיה יש יותר כאבי שרירים ופרקים כמו שאת מתארת. בדקי את האתר הזה: http://www.fibromyalgia.co.il/

מנהל פורום רפואת משפחה