רגישות באיזור הפה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

15/08/2004 | 20:27 | מאת: רועי

שלום רב. מזה כמה ימים אני מרגיש מעין רגישות באיזור הפה - כמו שנשרפת הלשון אבל בכל היקף הלשון, קצת בשפתיים הפנימיות, ואף בגרון (קצת כמו שחולים ולא מרגישים טעם). הדבר היחיד שאני מצליח לראות זה כמו חתכים קטנים בהקף הלשון. האם יש מה לעשות? אני כרגע בחו"ל ולכן הגישה לרופא בעייתית יותר, אולם במקרה הצורך אלך. תודהץ

17/08/2004 | 09:10 | מאת: ד"ר יעל הס

ייתכן שמדובר בפטרת בחלל הפה או בחסר ויטמינים. אם אתה יכול להשיג כדורים נגד פטרת - כמו פונגילין או דקטרין ג'ל אז תנסה להשיג. ולא - נסה לצחצח את הלשון וחלל הפה עם משחת שיניים. אולי זה קצת יעזור או לשטוף את הפה במי פה.

מנהל פורום רפואת משפחה