דלקת קרום המוח

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

11/02/2004 | 19:17 | מאת: אוזי

בהמשך לכתבה על דלקת קרום המוח בילדים, רציתי לדעת במצב של דלקת נגיפית , כזו שמצריכה אשפוז האם ייתכנו תופעות לוואי כלשהן לאחר ההחלמה? (לטווח הארוך) והאם הן יכולות להיות בלתי הפיכות? למשל: עייפות מוגברת, שינה עמוקה,בעיות בריכוז וכיוב'. תודה מראש.

12/02/2004 | 10:02 | מאת: ד"ר יעל הס

דלקת קרום מוח ויראלית עלולה לגרום לפגיעה תפקודית למרות החלמה - יכולה לגרום לפגיעה בשמיעה, בריכוז, ולפעמים גם לפגיעות נוירולוגיות.

23/03/2004 | 19:17 | מאת: עפרה

שלום וברכה. בעקבות תשובתך, אשמח אם תרחיבי בנושא או שתעזרי לי למצוא מקורות הכתובים על הקשר שבין דלקת קרום המוח לליקויי למידה תודה רבה עפרה

מנהל פורום רפואת משפחה