שתיה בימי הקייץ

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

21/08/1999 | 16:57 | מאת: ירון

מהי כמות הנוזלים המומלצת למבוגר לשתיה ביום קיץ חם?

22/08/1999 | 11:37 | מאת: נדיר

שלום לך ירון, אני בטוח ששאלה זו עלתה על הפרק בגלל החום הנוראי שפוקד אותנו בימים אלו. כמות הנוזלים משתנה בין מבוגרים בגלל הרבה פקטורים, למשל: זמן שהיה תחת השמש, פעילות גופנית, כמות הנוזלים בגוף ועוד. אינני יודע את כמות המים המומלצת בגלל שאינני מומחה בנושא, אבל אני ממליץ לשתות מים בימים חמים אלו כל הזמן, בפרקי זמן בין חצי שעה לשעה. כמות הנוזלים שהגוף צריך עולה בימים אלו ואתה חייב למלא את האובדן הזה בנוזלים כמו מים. נדיר ירון כתב/ה: ------------------------------- מהי כמות הנוזלים המומלצת למבוגר לשתיה ביום קיץ חם?

22/08/1999 | 11:54 | מאת: ירון

אני קראתי כי מבוגר צריך לפחות 5 ליטר ליום. לי זה נשמע המון, זה בערך 20 כוסות. מי שותה כל כך??

מנהל פורום רפואת משפחה