פרוגריה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

23/01/2003 | 02:28 | מאת: תמר

שלום, האם ידוע על מקרים של חולי פרוגריה בארץ? אם כן, האם עדיין יש חולים כאלה כאן? אם אינך יודע את התשובה - היכן ניתן לברר? תודה

23/01/2003 | 09:56 | מאת: ד"ר יעל הס

לא ידוע אם יש מקרים של פרוגיריה בארץ. המקום הכי טוב לבירור הוא עמותת איתן: איגוד ישראלי לתסמונות נדירות. http://www.eitanrd.org.il/

08/04/2012 | 11:52 | מאת: מחפשת מידע על פרוגריה

חיפשתי באתר של עמותת איתן שנתת על פרוגריה הם לא רשמו שום דבר.... קיוויתי למצוא חומר על פרוגריה שיעזור לעבודה חשובה שיש לי על המחלה ולא מצאתי האם יש באפשרותך למצוא לי אתר ובו חומר על מחלת הפרוגריה? תודה, אנונימי

מנהל פורום רפואת משפחה