טיפול מנע במיגרנה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

01/11/1999 | 00:22 | מאת: מיקי

במסגרת טיפול מונע למיגרנה, אני נוטל את התרופה: "DEPALEPT 200" (2-3 כדורים ביום). ברצוני לדעת האם עלולה להיות לכך השפעה שלילית בטווח הארוך. כמו כן אשמח אם תוכלו לשלוח לי אתרים בארץ ובעולם העוסקים במיגרנה. תודה מיקי

01/11/1999 | 02:33 | מאת: ד"ר בר

שלום מיקי כמו לכל תרופה גם לתרופה הזו מספר תופעות לוואי בלתי-רצויות, למשל כמו בחילה שעלולה להופיע לאחר נטילת התרופה. כמו כן עלול להופיע רעד, נשירת שערות, ועליה במשקל הגוף. אחת התופעות היותר מפחידות - אך למזלנו מאוד נדירה , הינה רעילות לכבד. יש לעקוב באמצעות בדיקות דם אחר תיפקודי הכבד - וזאת לבטח הרופא המטפל יידע אותך. עליך לדעת כי ישנן תרופות אחרות, למשל כמו "דרלין" - אך כפי שאמרתי לך - לכל תרופה ו"המתנות" שלה. שלך, ד"ר בר .

מנהל פורום רפואת משפחה