פה ולסת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

27/10/1999 | 18:09 | מאת: ש ק

שלום יש פצעים או פטריות על הלשון אני משתמש במגוון רחב של גיילים לפה וזה לא עובר. התופעה באה והולך כבר למעלה מחודש אם יש לך פתרון או כתובת שאני יכול לדבר עם משהו הודה לך מראש. תודה שגיא

28/10/1999 | 12:10 | מאת: ד"ר בר

שלום שלום לשגיא אמנם לא פירטת מספר נתונים די חשובים בשאלתך, כגון: גיל ומחלות נוספות; למרות זאת אציין שתופעה כזו של פטרת ו/או כיבים בחלל הפה אף שעלולה להיות עקב למשל טיפול ממושך באנטיביוטיקה ( הפטרת ), הייתי מציע לכבודו לפנות לאיבחון אצל רופא פה ולסת. בדיקה שכזו מחוייבת , לפיכך שהינך כבר מטופל איכשהוא ואולי יש לשנות הטיפול או הפטרת/כיבים הינם לבעיה אחרת שיש ליתן את הדעת עליה בהקדם. לכן, שגיא , גש ללא שהיות לייעוץ שכזה אצל רופא פה ולסת מומחה. בהצלחה, ד"ר בר חיים

29/10/1999 | 08:53 | מאת: ש ק

לכבוד ד"ר בר חיים הלכתי לרופא פה ולסת הוא לכך ביופסיה מהלשון . רציתי לשאול מתי יש תשובות או מתי ידעים על תשובה לי הם אמרו משהו כמו שלושה שבועות האם זה הגיוני .שבת שלום ש.ק

מנהל פורום רפואת משפחה