הכי חשוב לדעת על ליקוי שמיעה בתדרים נמוכים.jpg?anchor=center&mode=crop&width=140&height=154&rnd=131960853540000000)
ארגון הבריאות העולמי: איבוד שמיעה שאינו מטופל הוא בעל...
אני יודע שבן אדם עם שמיעה טובה יכול לשמוע מתחת ל0 דציבל. 1. האם בני אדם מסוגלים גם לשמוע -20 או -30 דציבל? 2. מה הגורמים לירידה בשמיעה בתדרים נמוכים? הבנתי שזה נדיר
שלום רב כן, במעט, כמה דציבלים אבל לא בעשרות כפי שכתבת. ליקוי שמיעה בתדרים נמוכים יכול להיות עצבי או הולכתי וצריך לראות בדיקה ואוזניים כדי להבין את הסיבה. חג שמח !
מזה כ שבועים אני סובלת מסחרחורת וכאבי ראש עשיתי בדיקת שמיעה ויש לי ירידה בקולות נמוכים בשני האוזנים. הרופא אמר לי שישלי מחלה ואיני זוכרת את שמה . ביקש מימני לחזור על בדיקת השמיעה בעוד שבועים אודה לך עם תוכלי לתת לי יותר פרטים.
שלום רב במחלת מנייר לעיתים יש ליקוי שמיעה בתדרים נמוכים ותדרי ביניים, זמני שחולף, עם סחרחורת, והחזרה של השמיעה לנורמה יכולה להוות "הוכחה" לקיום המחלה. הרבה לפני שאת מתחילה לדאוג איזו מחלה יש לך... חכי קצת וחזרי על בדיקת השמיעה. כתבי לי שוב בהמשך, שיהיה בהצלחה ד"ר טלי מרק