שאלה דחופה לרופא

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

13/01/2004 | 10:20 | מאת: הילה

שלום אני בהריון שבוע חמישי בתחילת חמישי בשבוע שעבר הרופא ראה שק הריון באולטרסאונד וטען שאינו יודע אם העובר מתפתח ושלח אותי לעשות בדיקת בטא עשיתי ביום ג' יצא 6030 וביום ה' יומיים לאחר מכן שוב עשיתי ויצא 7100 וביום ב' אתמול עשיתי בדיקת אולטרסאונד שנייה והרופא ראה שק הריון עם רקמה משהו כזה הוא אמר וטען שיכול להיות שההריון לא תקין וצריך לחכות עוד שבוע לאולטרסאונד ולראות את העובר ואמור להיות דופק כך הוא אמר. השאלה שלי היא כזאת האם יתכן שההריון באמת לא תקין ויש סיבה לחשוש? מה זו הרקמה הזו? ואני בתחילת שבוע חמישי האם באמת בשבוע הבא במידה והכל בסדר נראה עובר ודופק? האם תוצאות בדיקת הדם באמת לא תקינות???

13/01/2004 | 13:30 | מאת:

בערכי הבטא האלה כבר היה צריך לראות עובר עם דופק הסונר תלוי גם במבצע ויתכן שמדובר בהריון מרובה עוברים ואכן כפי שהרופא שלך אמר כדאי להמתין שבוע ולחזור על סונר בהצלחה דר חיים קריסי

13/01/2004 | 13:41 | מאת: הילה

תודה הסונר הכוונה לאולטרסאונד? אבל האם קיים סיכון בהריון זה? מה זו הרקמה שהוא אמר שרואה בתוך שק ההריון? השאלה שלי היא האם יש לי ממה לחשוש? או שזה תופעה של תחילת הריון תקין? פשוט אני במתח נוראי וקשה לי לחכות עד לבדיקה בשבוע הבא והרופא גם קצת הלחיץ אותי כשדיבר על סיכוי להריון לא תקין.......... אשמח לקבל תשובה יותר מפורטת ותודה רבה על העזרה.