דימום
דיון מתוך פורום רפואת נשים - גינקולוגיה
שלום, שמי עדן, אני בת 23 , התחתנתי לפני חצי שנה וכשהתחתנתי הייתי בתולה. שקיימנו יחסי מין לפעם הראשונה כאב לי מאוד והבחנתי במספר טיפות דם במקום הפתח עצמו, וכמובן הפסקנו ובעלי לא הכניס את הפין שלו עד הסוף. מאוחר יותר נסינו לקיים יחסי מין מספר פעמים אחדות אך גם כן כאב לי מאוד ואיבר המין של בעלי- הפין לא חדר עד הסוף. רק אתמול קיימנו יחסי מין טובים - כלומר הכל הצליח אך אחרי שבעלי גמר בפנים והוציא את האיבר הבחנו בדימום ( הפעם לא מספר טיפות) וצריך לציין שהפעם כמעט ולא כאב לי וגם אחרי הדימום לא כאב. אז השאלה שלי : מהי הסיבה לדימום ? האם הסיבה שרק עכשיו אבדתי את הבתולין ! או שיש לי בעיות מסוימות ? האם צריך להימנע מקיום יחסי מין או לנסות עוד פעם לראות אם יהיה עוד דימים ? ועוד שאלה אחרונה : האם דימום זה ימנע את ההיריון ? ( אני בתקופת הביוץ ובתקופה זו אנו מעוניינים להביא ילד) לא נשאר לי אלא רק להודות . מקווה לקבל תשובה בהיקדם האפשרי כי אני ממש לחוצה ופוחדת .
שלום עדן לדעתי מדובר בדם הבתולין. גם לי קרה כשהייתי בתולה שבחדירות הראשונות שלא היו עד הסוף דיממתי, וכך קרה עד שהייתה חדירה מלאה. לאחר אותה פעם הדימומים הפסיקו (כנראה בגלל שהקרום נקרע לגמרי). אני לא חושבת שזה אמור להפריע לכניסה להריון, כיוון ששמעתי על כמה זוגות שנכנסו להריון בליל הכלולות... בכל מקרה אולי הרופא יגיב לשאלתך.
עדן שלום אל חשש קרוב לוודאי שהנרתיק מעט צר עדיין וזה טבעי מידע לגבי הפרעות וטיפולים בבעיות נרתקיות באתר - WWW.LEYAPOT.COM
שלום כבר חודש השני שאני מקבלת מחזור פעמיים שחודש שזה אומר כל שבועיים מקבלת מחזור אני בת 28 האם יש לי מה לדאוג הפחד שלי זה מסרטן