טיפול בכאבי גב כרונים
דיון מתוך פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב
שלום! אני סובלת מבעיות בעמוד שדרה קרוב ל 9 שנים עשיתי פיזוטרפיה מכל הסוגים ולפני שנתים התחלתי עם אסטאופטיה ושיטת אלכסנדר המצב השתפר אבל בחודש דצמבר האחרון הכאבים חזרו ופניתי לקבל שוב טיפול אחרי שהזריקות של הוולטרן לא עזרו והפנו אותי לכירופרטיקה ודיקור את הדיקור הפסקתי כי הרגשתי שהכיופקטור עוזר לי יותר אבל הבעיה היא שאני עוברת טיפול ואחרי יומים הכאבים חוזרים מה לעשות?
שלום נטלי, עליך להתייעץ עם הכירופרקט המטפל לגבי דרכים לשיקום הגב ולא רק טיפול להקלת הכאב. אינני יודע באיזו מסגרת את מטופלת והאם לכירופרקט המטפל הזמן והאמצעים להתאים לך תוכנית שיקומית מתאימה. שוחחי עימו בנושא בהצלחה
אני סובל מפריצת דיסק בגב התחתון...חוליות 3-4-5. לפעילות גופנית וחדר כושר וצעידה יש השפעה טובה או רעה? האם עדיפה שחייה על פעילות אחרת ? ובאיזה סיגנון שחייה עדיף לנקוט ?
שלום רב, פעילות מתונה שאינה גורמת ללחץ על עמוד השדרה יכולה להטיב עימך. שחיה יכולה להיות טובה כל עוד נעשית בטכניקה הנכונה. בכל אופן, להימנע משחית חזה. לידיעתך