(הצילו)קשה לי להפסיק
דיון מתוך פורום גמילה מעישון
אני לוקח את הזייבן הזה כבר שלושה שבועות בערך (איבדתי ספירה) כאשר שכחתי רק פעמיים את הכדור השני לאותו יום הבעיה היא שכל פעם שאני מנסה להפסיק בשלב מסוים של היום אני נשבר ואז מעשן אחת ומרגיש באסה על עצמי ואז ממשיך לעשן. הבעיה הכי קשה היא שאישתי מעשנת כבד ואלוהים אין לי מושג איך להפסיק במצב כזה. אנא עיזרו לי למצוא את דרך המלך להתמודד עם קשיים אלו, עלי לציין שאיני מסוגל מבחינת זמן לגשת לקבוצות תמיכה למיניהם.
שלום ניר אני יכול להבין את הקושי בו אתה נמצא. היות ועברתי את כל השלבים אותם אתה מתאר. מה שאני יכול להציע לך, זה לנסות להשתמש במדבקות ניקוטין.(אמנם זה יקר כ 100 שח ל 7 מדבקות) אצלי זה עבד. אני כבר חודשיים ללא עישון. בהצלחה. אבי.
ניר שלום!! אין סיבה להלחץ!! התמד בנטילת כדור הזייבן כמומלץ פעמיים ביום!! הפחת את מינון הסיגריות בהדרגה כך שתרד במינון בכמות קבועה עד להפסקה בעוד שבוע. המשך לדווח בהצלחה נוה