ייעוץ דחוףףףףף
דיון מתוך פורום תרופות ורוקחות - תמיכה
שלום רב לכל הרופאים. זאת שאלה לרופאים אני רוצה להסביר מצב ותגידו לי מה זה יכול להיות בכלל. יש אדם קרוב אלי ויש לו בעיה מיוחדת. המצב הוא כזה שאף פעם הוא לא רגוע יש לו בעיות עם התקררות מהירה והוא נהיה חולה ומקורר מכל רוח קטנה שהוא מרגיש ואם טיפה קר לו אז הוא לובש חולצה ועוד חולצה ועוד חולצה ומעילים ואז הוא מזיע כדי שזה יעבור לו. והוא גם לא יכול שיהי לו טיפה חם אז מתי שקצת חם לו הוא מוריד חולצה ואז נהיה לו טיפה קר אז הוא לובש עוד חולצה ואף פעם לא מגיע לאיזון. הוא סובל מזה נורא ,יש לו גם בעיות שינה ויש לו גם קצת מחלה נפשית הוא היה מאושפז כי היו לו חרדות מלכלוך אבל זה סיפור אחר כבר. הבעיה היא כזאת אני לא יודע אם יש לו איזושהי בעיה מסויימת ובכלל שיש לו נטיה למצבים של דכאון וחרדות אז זה חזק אצלו או שזה בכלל כל הסיפור בגלל מחלה נפשית שלא באמת הוא מתקרר הכל אצלו בראש אני באמת לא יודע , אני צריך תשובה לכל מי שחושב שהוא יכול לעזור טיפה אפילו, לתת איזה כיוון מקורי. הוא שותה כדורים נגד דכאונות וחרדות ומהבחינה הזאת הוא בסדר אבל הקטע של ההתקררות וכנראה מזה גם בעיות השינה וגם זה לא בטוח ץבקיצור יש לו הרבה בעיות ואני צריך איזושהי עצה . תודה רבה אשמח לקבל תשובה מכל רופא שיכול לעזור.
שלום, לצערי, הסיפור נשמע מורכב ורב הנסתר על הנגלה ובמצב כזה לא מעשי וגם לא אחראי להשיא עיצות. אין לי רעיון יותר מקורי מאשר לפנות להערכה רפואית מסודרת אצל רופא אשר זוכה להערכתכם ואשר אתם נותנים בו את אמונכם. כל טוב ובהצלחה.
וואלק איזה סיפור, למפגרים! גם אם אתה נורמלי, אתה נעשה מפגר מהשאלה הזו!!! חחח.... דחוף לפסיכיאטר אתה והחבר שלך!!!!!!! חחחח.....( גהה, שלוותה...באר יעקב...אברבנל....לא חסר מקומות!)
לפני מס' שבועות התפתחה נקודה בולטת על העפעף. רופאת משפחה אמרה שזאת שעורה ועלי למרוח סינטומצין. לאחר שבוע ימים לא היו תוצאות. הלכתי לרופא עיניים והנ"ל פתח המקום ונתן לי למרוח מקסיטרול. אחרי טיפול של 7 ימים השעורה לא עברה והחלטתי להפסיק הטיפול מאחר ובהוראות נאמר שאם זה לא עובר תוך 7 ימים לגשת שוב לרופא וגם נאמר שאסור למרוח תקופה ארוכה מחשש לפגיעה בקרנית וברשתית. מאוד אודה באם תוכלו לייעץ לי מה לעשות בהקדם היות ואין ביכולתי לחזור לאותו רופא עיניים לפי דברי הפקידה שנותנת התורים במרכז בגלל שקבעתי כבר תור ביולי לרופא עיניים אחר שאני מחכה לו כבר זמן רב (כ-3 חודשים). אני מנסה לקדם התור אצלו, אולם בינתיים נשארתי ללא כלום. ושוב תודה וכל טוב.