תרופה לבעית זיכרון קשה !
דיון מתוך פורום תרופות ורוקחות - תמיכה
בס"ד ל "ידיד אמת ! מאז ילדותי אני סובל מבעיות זיכרון קשות . אני פשוט זוכר ה- כ- ל אני זוכר את כל הדברים שאני רואה ושומע ומתקשה לשכוח ... כך למשל לאחרונה ( 22 פבר' ) הבטיח לי ידיד אמת ( זו לפחות הגדרתו שלו את עצמו ) ש"ראוי ומגיע תשובה מסודרת....וכו' " מכיוון שאני מאמין במקצועיותו ועדיין בהגינותו אני ממתין ... נ.ב. בהקשרי בעיות הזיכרון שלי מזכיר לי משום מה את סיפורה של יעל וסיסרא ... ...שעדיין ממתין לתשובה
נראה שבעיות"עודף הזיכרון"שלך נובעות משעמום בחיים או מעודף זמן פנוי. כאורח לרגע אני מציע לך בחברות להשקיע את יכולותיך בערוצים שיסבו לך נחת ובריאות ולא להיות ממורמר ולהתחשבן על משהו שמישהו הבטיח ומשהו שמישהו אמר על עצמו.. בדקתי בתאריך שהזכרת בהודעתך האחרונה ומצאתי שאתה מתלונן שלא קיבלת תשובה ממישהו שהבטיח לענות "ונעלם"...???!!! ובכן,שאל את שאלתך שוב,וכנראה שיהיה מישהו שיגיב עליה..................... רק רוח טובה ובריאות !
מאוד חימם את ליבי שסוף סוף משהו התיחס לבעיית הזיכרון שלי אך התשובה חייבת להגיע מידיד האמת בעצמו לאור הבטחתו ואני מצצטו בסעיף 1) " ראוי ומגיע - תשובה מסודרת מחוץ לכתלי הפורום. " אינני מוצא סיבה מוצדקת להתערבותך. כל טוב.