מלנין
דיון מתוך פורום תרופות ורוקחות - תמיכה
למנהל הפורום שלום, - בעבר קראתי על תרופה חדשה בשם MELANOTAN II המיוצרת על ידי חברה אוסטרלית בשם EPITAN. התרופה פועלת כ-a-MSH ומעלה את ריכוז המלנין בגוף. כבר זמן רב שלא עקבתי אחרי העניין אך כפי שזכור לי יציאתה לשוק תיקח עוד זמן מה, האם יש לך פרטים על התרופה ועל מועד יציאתה לשוק? אך מכיון שסביר להניח שזה יקח עוד זמן מה- האם קיימת בארץ תרופה\תכשיר המעלה את ריכוז המלנין בגוף? האם יכול להיות לכך השפעה מיטיבה על העור? ( ובלי שום קשר בין אם זה מיטיב לעור או לא- הנושא הזה חשוב לי, אשמח לקבל כל שם של תרופה שכזו- מסחרי או גנרי- ואפילו שאינה קיימת בסל התרופות בארץ אך קיימת בחו"ל) * בעבר כבר שאלתי שאלה דומה אך לא זכיתי למענה. * הערה טכנית: איני מצליח לשלוח הודעה בפורום רפואת עור, כלומר לאחר שליחת ההודעה הכל מתבצע כרגיל אך ההודעה אינה מופיעה בשרשרת ההודעות בפורום. בתודה מראש לתשובתך.
יש שם הודעה " מאוד לא אינטרנטית " אבל תואמת לקהל הישראלי האומרת שההודעות לא יופיע מייד אלא לאחר בדיקה וסינון בזו הלשון ... כדי לשמור על רמה נאותה, עוברות ההודעות בפורום זה אישור ע"י מערכת דוקטורס, ולכן לא ניתן לראותן מייד... לחילופין יתכן שאתה עובד ( כמוני ) בשתי תוכנות דיפדוף . פיירפוקס ( שהוא דפדפן מעולה ומומלץ ) שאינו נתמך ע"י האתר ויש לעבור לדפדפן אקספלורר של ביל על מנת לשלוח הודעות .
תודה על הנסיון לעזור. אך אני עובד עם אקספלורר. אני איני מבין במחשבים, אך חשבתי שאולי ישנה חסימה של "קוקיס" מהאתר וניסיתי להכניס את אתר דוקטורס לTRUSTED ZONE באופציית ה-SECURITY PROPORTIES ניסיתי שוב מייד לאחר מכן וזה לא עזר. אני אנסה שוב, מי יודע.. העניין הוא שההודעה האחרונה בפורום רפואת עור היא יחסית ישנה, לכן חשבתי שאולי קיימת בעייה ספציפית בפורום הנ"ל. בכל מקרה הבעייה הזו קיימת אצלי כבר זמן רב בפורום רפואת עור ולעומת זאת אינה קיימת בפורום תרופות ורוקחות. תודה לך על הנסיון לעזור, ועדיין מחכה לתשובות לשאלותי השונות.