נוגדי דיכאון מסוג SSRI והשמנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/08/2004 | 04:38 | מאת: אתי

אני מקבלת ציפרמיל ובעבר קיבלתי פריזמה. עם שתיהן חוויתי הגברה ניכרת של התיאבון ועליה במשקל. האם זו תופעת לוואי בלתי נמנעת? הרי רק מצורת הגוף שלי אני ישר חוטפת את הדיכאון בחזרה, אז מה הואילו חכמים?

לקריאה נוספת והעמקה
17/08/2004 | 15:50 | מאת: גלית

הם פשוט לא הועילו. אבל הם חכמים. עובדה! הם עושים מלא כסף! פרוזאק וסרוקסאט הן מהתרופות הכי נמכרות בעולם! אם את רוצה עצת זהב, אז קבלי בחינם (אבל תתייחסי אליה כאילו ששילמת המון, כי היא שווה!!!) במקום תרופות, תתחילי לעשות פעילות גופנית. בכל פעם שהדיכאון עולה, תרדי עליו בהליכה. כמה יותר דיכאון ככה תלכי יותר מהר. חבל על הזמן כמה שתרוויחי. גם בריאות וגם גיזרה..... אם את רוצה עוד עצות את יכולה לכתוב אלי. בהצלחה!!!!!

23/08/2004 | 20:41 | מאת:

שלום אתי את צודקת. לרוב התרופות הללו יש את תופעת הלוואי של השמנה. כמו כל דבר בחיים- אין טוב בלי רע... בכל מקרה- גלית נתנה לך עצה מצויינת. לימור איזנבוד