מבתרה
דיון מתוך פורום תרופות ורוקחות - תמיכה
בעלי חלה בסרטן וישנה תרופה בשם מבתרה שהרופא מאד ממליץ לתת אותה לבעלי. רציתי לברר באם תוכלי לעזור לי מה שם החברה המייצרת את התרופה הזו (ידוע לי שזה זריקות) ומי היבואן שמייבא אותה. היות ויש לי בעיה עם אישור התרופה דרך קופת חולים ברצוני לפנות ישירות לחברה. המון תודה על העזרה.
בס"ד מבטרה =Mabthera OR Rituximab חברת רוש roche 03-9203333 PAX 03-9203300 ואם תרצי לקרוא פה :- http://www.hadassah.org.il/Hadassa/Heb_SubNavBar/Departments/Medical+departments/Hematology/Patients+information/TipulimVeNisuimKliniim.htm http://www.roche.com/inv-update-2004-06-17 הרישום באתר משרד הבריאות :- http://www.health.gov.il/units/pharmacy/trufot/PerutTrufa.asp?Reg_Number=112%2052%2029473%2000&safa= בברכת רפואה שלמה מג"ר בבאי דני רוקח [email protected]
קרוב משפחה שלי חולה בסרטן והרופא המליץ בין היתר לקחת את תרופת ה''מבתרה'' האם יש פציינט שלקח את התרופה ויכול להמליץ עליה שהיא עשתה אצלו פלאים והאם חלו שינויים כל שהן במצב בריאותו ? ההאם התרחשה מה שנקרא בעגה הרפואית ''הפוגה'' אשמח מאוד לקבל תגובות.