שלום, לגבי תופועות לוואי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

03/08/2014 | 00:59 | מאת: רונית

לאחר שימוש בדאלאצין 2 אחוז קרם וגינלי תופועות של אדמומיות בכניסה לנרתיק ויובש וגירודים.. האם זה יעבור לבד? הרופאת נשים הביאה לי גם פולדין וגינלי.. האם להשתמש בזה וזה ירגיע את התופעות? וגם עברתי צירבה לחשד לhpv באותו מקום.. האם זה קשור לזה? תודה.

03/08/2014 | 01:09 | מאת: מתמצא

שלון רונית, יתכן שהאדמומיות היא תגובה מקומית לדלאצין. אבל יש גם אפשרויות אחרות שרק מי שמבצע את הבדיקה יכול להתרשם ולהגיע לתובנה טובה יותר לגבי הרקע. אם הצריבה כנגד HPV הייתה, לאחרונה, היא עלולה לתרום לרגישות המקומית. ספק אם פולידין וגינלי הוא הפתרון למצב אבל את העצות הטובות ביותר, כאמור, יכולה לתת רופאת הנשים.

03/08/2014 | 01:15 | מאת: רונית

קבעתי תור לרופאת נשים הבעיה שהיא עוד כמה ימים.. יש איזה משהו שאפשר להרגיע את האזור עד התור? נורא שורף ומגרד .. שוב תודה! וגם רציתי לברר אם זה אכן מהתפועות של הדאלאצין זה יחלוף לבד?

03/08/2014 | 19:21 | מאת: מתמצא

שלים רונית, באמת קשה לדעת בלי לבדוק ולהתרשם כדאי לנסות להקדים את התור