פוסטינור
דיון מתוך פורום תרופות ורוקחות - תמיכה
שלום לכולם , לפני שבוע חברה שלי לקחה פוסטינור בגלל שעשינו מין אנאלי והאיבר שלי החליק לאיבר שלה ללא חדירה עד הסוף וללא גמירה וזה היה בדיוק לכמה שניות, אתמול בבוקר היו לה מין תחושות מוזרות כזה בבטן התחתונה עם כאבים, והיום בבוקר היו עוד כאבים . היא אמורה לקבל בתאריך 6.12 ..מזה התחושות האלה? אין סכנה להריון או משהו ?
שלום משה, מציע לפנות לרופא נשים.
אבל יש סיכוי להריון ?
חלק מתופעות הלוואי של הגלולה. באתר של נורלבו (שזו בדיוק אותה גלולה כמו הפוסטינור רק עולה 50 ש"ח פחות) כתוב על כל תופעות הלוואי שיכולות להיגרם מלקיחת הגלולה (האמת שהן גם בדרך כלל מופיעות על האריזה), בנוסף גם יכולים להיות דימומים, ממליצה לכם להכנס ולקרוא. בכל מקרה לא חושבת שיש ממה לחשוש!
שלום לך שוב , יש לחברה שלי כאבים בשדיים שזה תמיד אצלה ככה לפני מחזור , היא אמורה לקבל ב6 ויש לה טיפ טיפה כאבים בבטן פעם ב..ממה זה יכול להיות ?
שוב שלום וחג שמח, התחילו לחברה שלי כבר שבוע כאבים בבטן התחתונה, ולפני יומיים ככה זה כבר התחיל להיות יותר חזק והרבה, וגדלו לה פצעים על הפנים, שזה תמיד אצלה ככה לפני המחזור, היא הייתה אמורה לקבל לפני יומיים, ממזה?
שלום דוד, כדי להעריך את טיב כאב הבטן ולתת תשובה בעלת ערך יש לבצע בדיקה גופנית של חברתך.
מזאת אומרת בדיקה גופנית ?