תרופה פסיכיאטרית- שאלה
דיון מתוך פורום תרופות ורוקחות - תמיכה
הפסקתי להשתשמש בפבוקסיל והתחלתי בתרופה חדשה פעם ביום בבוקר - וולבוטרין WEELLBUTRIN. 2 שאלות לי: 1. האם בטוח לקחת רק את התרופה הזו לא בשילוב עם הפבוקסיל?? 2. האם התרופה גם היא גורמת לסוג של התמכרות? כי אני מרגישה סחרחורות? אני רוצה לקחת את התרופה רק לחודשיים שלושה ולהפסיק אחר כך האם צריך להפסיק את השימוש בתרופה בהדרגה?
שלום מיק-מיק, תרופות אלה מיועדות בדרך כלל לשימוש לפרק זמן ממושך ובוודאי לא לחודשיים -שלושה שהוא פרק זמן בו הן בקושי מגיעות לשיא השפעתן. על שאר השאלות יכול לענות רק מי שנתוניך הרפואיים מוכרים לו. אגב, התרופה Wellbutrin מוכרת בציבור בארץ בשם זייבן ומשמשת למטרות גמילה מעישון סיגריות
לי היא ניתנה למניעת תיאבון כי הפבוקסיל מגביר את התאבון ועליתי במשקל. אני כבר מרגישה שאין לי תיאבון. האם זה בסדר להמשיך לקחת אותה לאורך זמן כי היא משפיעה לאורך זמן על התיאבוו?