סידן
דיון מתוך פורום תרופות ורוקחות - תמיכה
שלום, בתי בת ה-4 סובלת מחוסר סידן, אני נדרשת לתת לה 3 פעמים ביום 600 מ"ג סידן בוקר, צהריים וערב כחצי שעה לפני ארוחה. מזה כמה חודשים אני מנסה את כל האופציות אולם ללא הועיל (מהול במים, מיץ, ריבה, גרבר פודינג), למעט סידן מהול בשוקו. אני יודעת שאין זה מומלץ שחלב וסידן ינתנו יחד. חשבתי על אפשרות לאפות עוגיות ובתוך כל אחת להכניס 600 מ"ג סידן וכך לוודא שהילדה מקבלת את כמות הסידן. השאלה היא, האם חום התנור (150-180 מעלות) יפגום בסידן? אנא תשובתכם, אם מודאגת
שלום אפנונית, מציע להיוועץ בפורום העוסק ספציפית בתזונה - עדייף של ילדים נראה לי שזאת כתובת יותר מתאימה לשאלותייך - גם מבחינת טיפים שונים לגבי בישול והשלכותיו איחולי בריאות וכל טוב לילדתך