הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

28/05/2015 | 02:22 | מאת: מימי

בת 20. קראתי שלאחר הגדלת חזה התחושה של המגע בחזה ממש יורדת, ולפעמים לגמרי. זה נכון?

לקריאה נוספת והעמקה
01/06/2015 | 19:29 | מאת: ד"ר רובינפור מנו

היי לאחר הגדלת חזה בחלק מנשים יש ירידה בתחושה בקוטב התחתון של שדיים ולעיתים נדירות יותר עלולה תחושה בפיטמה תשתנה. לרוב הנשים תחושה חוזרת לאחר מספר חודשים אבל קיימים מקרים של איבוד תחושה לצמיתות בכבוד רב דר רובינפור

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית