גושים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

11/01/2015 | 20:04 | מאת: ענת

שלום רב דר האם ידוע לך אם אפשר לטפל בגרנולומות בעזרת שנוצרו מהזרקת ארטיקול לפנים לפני שנים בעזרת fu5 . אני שואלת מכיוון שסטרואידים לא ממש משפרים משמעותית את הגושים. מיואשת ומדוכאת.. תודה

לקריאה נוספת והעמקה
27/05/2015 | 17:22 | מאת: ד"ר רובינפור מנו

היי שלום סטרואידים יכולים להוריד את תגובה של הגוף וגודל הגוש במקום ץ לא סטרואידים ולא 5FU מסוגלים להעלים את חומר עצמו . לאחרונה הייתי עד בטכניקה חדשה לסילוק חומר זר ע:י מכשיר חדש שעדיין אין בארץ . ממליץ לך על טיפול בסטרואיד מסוג KENACORT וניסיון של גירוד והוצאת החומר אצל רופא פלסטיקאי בכבוד רב דר רובינפור

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית