קומדין וניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

04/08/2014 | 16:00 | מאת: כרמן

אני נוטלת קומדין בעקבות ניתוח להחלפת מסתם אאורטלי. כיצד יכול להתבצע ניתוח עפעפיים עליונים במקרה כזה? מה הם הסיכונים ?האם יתכן ניתוח ללא הפסקת הקומדין?תודה

לקריאה נוספת והעמקה
05/08/2014 | 11:11 | מאת: ד"ר רובינפור מנו

היי כרמן בוקר טוב בוודאי ניתן לבצע ניתוח בעפעפיים גם בלקיחת קומדין , לרוב המקרים ניתן לתת תחליף של קומדין ללא שום בעיה . ממליץ לך על יעוץ לפני ופגישה עם רופא מרדים שמסדר את הטיפול לפני ניתוח בכבוד רב דר רובינפור

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית