נגישות
נגישות

שאיבת שומן או מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה ומתיחת בטן

30/01/2014 | 08:49 | מאת: ירדן

אני בת 53 רזה באופן כללי 1.60 גובה 60 ק"ג . מבנה גוף יחסית רזה נותרה בטן תפוחה ללא סימני מתיחה בכלל אין עור רפוי לא מקומטת ולא משתפלת . בבדיקה נפרדת אצל שני רופאים אחד הציע מתיחת בטן והשני שאיבת שומן ובודיטייט עם תוצאות טובות. ברור שאני מעדיפה פעולה שאינה כירוגית ומצד שני שני רופאים נתנו לי חוות דעת שונה. הייתכן? ומה עלי לעשות לדעתך?

לקריאה נוספת והעמקה

צריך לבדוק מדוע הבטן שלך בולטת, האם הסיבה היא עודף שומן (לא סביר מאחר שאת רזה יחסית) או שהסיבה היא התרופפות קיר הבטן בעקבות הריונות, לידות וגיל (אני מנחש שזו הסיבה העיקרית אצלך). ולכן הפתרון תלוי בתיקון הבעיה שגורמת לבטנך להיות בולטת. בודיטייט לא משפיע על שרירי הבטן ומעטפות הגוף. מתיחת בטן הכוללת שאיבת שומן והידוק שרירי הבטן פועלת על כל שכבות הבטן מרמת השרירים ומעטפותיהם, דרך שכבת השומן ועד שכבת העור ופתרון מלא של כל השכבות הוא הדרך הנכונה להשגת בטן שטוחה והדוקה. צוות מרפאתי ישמח לענות לך על שאלות נוספות בטלפון 054-6773805/6