הגדלה ללא הרמה במידת האפשר(;

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

10/09/2013 | 21:47 | מאת: אני

היי שאלתי אלייך לאחר ייעוץ שמאוד התאכזבתי ממנו היא כזו: האם ניתן לבצע רק הגדלה בחזה מרוקן אך לא מאוד נפול אבל הפטמות פונות טיפה כלפיי מטה? בייעוץ נאמר לי שחובה הרמה ואני לגמריי נגד אשמח לתשובה תודה..

24/09/2013 | 16:04 | מאת: ד"ר נועם חי

ישנם מצבים גבוליים שהפטמות נמוכות אך אפשר להרחיב את הקוטב התחתון ואז אפשר לקבל תוצאה סבירה ואף טובה למדי גם בלי הרמה. אך ייתכן ומידת צניחת הפטמות אצלך גדולה מדי ואז אין מנוס מביצוע הרמה בו זמנית. בבדיקה אפשר להעריך מה סיכויי ההצלחה להשגת תוצאה אסתטית נאה עם או בלי הרמה. בהצלחה...

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית