ניתוח הרמה והקטנת חזה לפני הגעה למשקל הרצוי

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה ומתיחת בטן

11/04/2015 | 20:55 | מאת: חן

היי, רזיתי בשנתיים האחרונות 25 קילו. אני מתכננת לרדת עוד 5-10 קילו. הייתי בפגישת ייעוץ לגבי ניתוח הקטנה והרמת חזה וציינתי בפני המנתח שטרם סיימתי עם תהליך ההרזיה ואני מעוניינת לרדת עוד 5-10 קג' הוא אמר שזה לא משמעותי לניתוח ולא אמור לגרום לי לדחות אותו (חשוב לציין שהגוף שלי "מעוצב" - זה לא שיש לי עודפי שומן שקשה להבין את צורתו, יש שיאמרו שאיני צריכה לרדת עוד במשקל). קצת מוזר לי... אמנם לא מדובר על משקל גדול אבל עדיין, זה לא ישפיע על תוצאות הניתוח? הקילוגרמים שירדו לאחר הניתוח לא יכולים "לרוקן" מעט את החזה ולשנות את צורתו?.... בנוסף, לא כדאי להגיע כשהמנתח מקבל אינדיקציה מדויקת יותר של פרופורציות הגוף שלי? האם התגובה של המנתח מעידה על חוסר מקצועיות/אחריות ואמורה להדליק אצלי נורה אדומה? אשמח לחוות דעתך! תודה!

ירידה נוספת של 10 קילו יכולה בהחלט להשפיע על תוצאת הניתוח. 4-5 ק"ג זה כבר פחות משמעותי. בכל מקרה מומלץ להגיע ולבצע ניתוח כשאת קרובה למשקל היעד הרצוי שלך והכי חשוב אחרי הניתוח לא לרזות בצורה דרסטית ומהירה. אם תמשיכי לרדת אחרי הניתוח במתינות ובאיטיות תוצאת הניתוח לא תפגע לרעה. בהצלחה, ד"ר חי