בטן אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה ומתיחת בטן

18/03/2015 | 19:39 | מאת: ירדן

עברתי ניתוח קיסרי לפני 4 שנים ויש לי עדיין שאריות של העור העודף המגדילה של הבטן בעקבות ההריון בנוסף יש לי את החתך הזה של נפילת הבטן כמו אצל מנותחות קיסרית שאלתי היא האם ניתן למתוח את העור בחתך הצלקת של הקיסרי מבלי לעשות צלקת נוספת ? האם יש טיפול לסמני מתיחה על הבטן ? האם המתיחה תשפר את מראה הקרעים שבבטן ?

לקריאה נוספת והעמקה

ירדן שלום, אפשר בהחלט למתוח את העור של הבטן התחתונה וזו למעשה אחת הסיבות השכיחות ביותר לניתוח מתיחת בטן. לא ניתן להשתמש בחתך של הקיסרי אלא למתוח את העור בקו תפר חדש לרוב נמוך יותר וכמובן ארוך יותר. אין טיפול יעיל במיוחד לסימני המתיחה לצערי עדיין. המתיחה יכולה למתוח את העור ולשפר במידת מה את הקרעים בעור אך בוודאי לא להעלימם. מוזמנת ליצור קשר עם המרפאה 1-700-70-60-85