הקטנה והרמת שדיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

18/03/2015 | 17:46 | מאת: נעמה

אני בת 67, חולמת כבר 30 שנה על ניתוח להקטנת השדיים אבל עד היום זה נשאר בגדר חלום. כיום אני סובלת מכאבי גב קשים, מאוסטופניה ובנוסף סוכרת (כיום מאוזנת A1C 6.5 ). שאלתי - האם בגילי ובמצבי הרפואי ניתן עדיין לעבור ניתוח כזה? מידת חזייה 90F.

לקריאה נוספת והעמקה
18/03/2015 | 18:47 | מאת: ד"ר נועם חי

לא רק שאפשר אלא כדאי ומומלץ. אצלך האינדיקציה לניתוח אינה רק אסתטית אלא ממש על גבול הרפואית ובוודאי שתשפר את איכות חייך. זהו אחד הניתוחים עם שביעות הרצון הגבוהה ביותר מבין הניתוחים שאני מבצע. מזמין אותך לקבוע פגישת ייעוץ מסודרת במרפאתי לקבלת פרטים נוספים 054-6773805

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית