בודי טייט

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

18/03/2015 | 17:25 | מאת: תותי

היי עברתי בודי טייט לפני כחודשיים אכן הצטמצמו ההיקפים באזור הבטן אך נותרו לי קמטוטים כמו של זקנה או כמו שקית שוקו ריקה. זה מאוד מכוער השאלה שלי האם זה מסתדר מתישהו אם בכלל?

לקריאה נוספת והעמקה
18/03/2015 | 18:37 | מאת: ד"ר נועם חי

קשה לדעת מבלי לבדוק אותך. דרגה מסוימת של קמטים בעור יכולה "להתגהץ" הדרגתית עם ההחלמה, אך לא בכל מקרה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית