הרמת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה ומתיחת בטן

18/03/2015 | 15:32 | מאת: דניאל

דר חי לפני כשנה עברתי ניתוח הרמת חזה. מאז התחושה בפטמות נעלמה כליל. אין לי גירוי. רציתי לשאול זה יחזור? והאם יש משהו שניתן לעשות? זה מטריד מאד. אשמח לתגובה דניאל

לקריאה נוספת והעמקה

התושה יכולה להשתקם בתהליך איטי שיכול לארוך אפילו שנתיים ויותר, יחד עם זאת על פני שנה היינו מצפים לסימני התאוששות כלשהם, מאחר שלא כך המצב זה מקטין את הסיכוי לכך שהתחושה תשתקם. אפשר לשקול טיפול בויטמין B12 שעוזר לשיקום של קצות עצבים. אפשר ליטול שתי טבליות ליום ולקוות להשפעה חיובית. בהצלחה, ד"ר חי