קטטר אפידורל לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה ומתיחת בטן

08/03/2015 | 16:29 | מאת: גיא

שלום, אני בן 16.5 ובעוד חודש אני עומד לעשות ניתוח לתיקון שקע בחזה. לאחר הניתוח אני צריך לקחת קטטר אפידורל בשביל הכאבים והשאלה שלי היא האם ניתן לקחת משהו אחר במקומו שיהיה בעל אותה השפעה?

לקריאה נוספת והעמקה

ישנן תרופות נרקוטיות יעילות מאד לשיכוך כאב, אבל הטיפול האפידורלי יעיל יותר בהפחתת הכאבים. התרופות הללו גם מדכאות את הנשימה מעט ובמיוחד בניתוחים של בית החזה חשוב בתהליך ההחלמה לבצע פיזיותרפיה נשימתית הכוללת נשימה עמוקה. הייתי מציע לך לשמוע בעצתם של הרופאים שאמורים לנתח אותך. להם יש את הידע והניסיון מה הטיפול היעיל ביותר עבורך.