גניקומסטיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה ומתיחת בטן

31/12/2014 | 15:16 | מאת: אנונימי

שלום ד"ר ברודובסקי יש לי בשבוע הבא ניתוח גניקומסטיה וחודש לאחר מכן טיול לחו"ל לתקופה של חצי שנה .. יש לי 3 שאלות שאשמח אם תענה עליהן : 1. האם מבחינה בריאותית אפשר לטוס לחצי שנה כחודש ו3 ימים אחרי הניתוח ? 2.האם עישון מריחואנה בחו"ל יכול להחזיר לי את הגניקומסטיה לאחר הסרת רקמת השד ? 3.האם אני אוכל להוריד חולצה בים כחודש וחצי בערך אחרי הניתוח עם פלסטרים על הצלקות ? אשמח אם תענה בהקדם ותודה רבה !

לקריאה נוספת והעמקה

1. אין כל בעיה לטוס כחודש לאחר ניתוח הקטנת חזה לגבר (תיקון גניקומסטיה) 2. אם בניתוח בוצעה הסרה של רקמת השד הבלוטית לא סביר שרקמה זו תיווצר שוב מחדש ולכן גם עישון מריחואנה לא אמור לגרום לגניקומסטיה לחזור. 3. אין בעיה להסיר חולצה כל עוד קו התפר אינו גלוי לשמש ופלסטרים הם באמת הפתרון המומלץ. רפואה שלמה...ד"ר חי