שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

01/10/2014 | 22:13 | מאת: איילת

אני אחרי 5 ניתוחים קיסריים האים אפשרי לעבור מתיחת בטן ? והיכן הצלקת של המתיחה ממוקמת האים בקו ניתוח הקיסרי?

לקריאה נוספת והעמקה
23/11/2014 | 01:44 | מאת: ד"ר נועם חי

אין כל מניעה לעבור מתיחת בטן לאחר 5 ניתוחים קיסריים, כל עוד את בריאה ויש לך עודפי עור ושומן בדרגה משמעותית בבטן. קו התפר יושב נמוך על מנת לאפשר לך ללכת עם ביקיני והוא ממוקם כ-7 ס"מ מעל החיבור בין השפתיים הגדולות של אבר המין בקו האמצע, בצדדים אפשר לתכנן את הקו גבוה או נמוך יותר בהתאם לגזרת הביקיני האהובה עלייך. אשמח לראותך לייעוץ במרפאתי ללא כל התחייבות. 054-6773805

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית