חרובים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

06/05/2002 | 22:29 | מאת: נטע ט

אתמול אחרי שהרגשתי צורך עז לאכול (סוף סוף) משהו מתוק באמת וקניתי לי חטיף חרובים, ללא סוכר, ללא חומר משמר, ללא צבעי מאכל וכו'. והיום היתה לי יציאה רכה ביותר שאמנם אי אפשר להגדירה כשלשול אבל זה תמיד קצת מפחיד. האם חרובים ידועים בהיותם מרככי יציאות או שיכול להיות שזה ממשהו אחר? (אני לא זוכרת עוד משהו מיוחד שאכלתי לאחרונה). דרך אגב, זה לא נראה לכם מאוד מוזר שאנחנו מדברים בחופשיות כזאת על היציאות שלנו באינטרנט עם אנשים שאנחנו בסופו של דבר כלל לא מכירים, ועל צורתן, על ריחן, ועוד דברים מוזרים כאלה? תמיד כשאני כותבת על היציאות שלי זה נראה לי מוזר. כל פעם מחדש...

07/05/2002 | 01:13 | מאת: גלית ל

אני חושבת שפרות יבשים ידועים כמסייעים ליציאות אבל לא יודעת ספציפית לגבי חרובים. האמת-כאן זה כמעט המקום היחיד בו אני מרגישה הכי טבעי לדבר בחופשיות על הנושא של יציאות...

08/05/2002 | 00:29 | מאת: יעל

לי דווקא ידוע ההפך.. משהו כמו שזה מתעקל לאט. לי אסור לאכול את זה, זה זרז לחסימות מעיים. אבל כנראה שכל אחד מקבל את זה שונה!