סויה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

05/01/2002 | 22:09 | מאת: רונית

האם מישהו ניסה מוצרי סויה ולא סבל מבעיות? אני יודעת שטופו בבסיסו וחלב סויה עוברים בשלום וגם מאוד מזינים. בעניין הטעם לא הכל טעים.

06/01/2002 | 15:13 | מאת: חדשה

רונית, סויה, על אף יתרונותיו המרובים נחשב קשה לעיכול, לא רק בקרב הסובלים מבעיות מעיים. לי אישית אין בעיה באכילת טופו אבל אני לא מגיבה כל כך טוב לגרגירי סויה. דרך אגב, אמנם "יחסי הציבור" שעושים לסויה בכלל וטופו בפרט די מרשימים, ואכן יש לו יתרונות מבחינת סידן, חלבון בריא וכו' אבל החלו להופיע מחקרים שקצת מזהירים ממנו.

06/01/2002 | 20:35 | מאת: מוקה

שלום! לגביי חלב סויה אני יכולה להגיד לך בביטחון שיש לו טעם מעניין (לא טעים ולא מגעיל) וגם הוא לא גורם לי לכאבים מי יודע מה... בהצלחה עם הסויה.. :-)

06/01/2002 | 21:08 | מאת: טליה

אכן סויה נחשב קשה לעיכול לסובלים ממחלות מעיים, אבל זה עניין אישי. אם מחפשים מוצרי תחליף חלב - אני ממליצה יותר על חלב אורז.