אתר היכרויות חדש לאנשים עם מוגבלויות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

18/09/2004 | 13:15 | מאת: lovedavka

אתם מוזמנים להכנס לכתובת: www.lovedavka.co.il שנה טובה, אפרת.

18/09/2004 | 13:39 | מאת: דפנה

לא נסחפת קצת? אני חושבת שחולי קרוהן/קוליטיס יכולים להתערבב גם בקהל "הבריא" ולהכיר בני זוג לא חולים. אני בדיעה שעדיף בן גוז אחד חולה ולא שני בני הזוג.

18/09/2004 | 19:00 | מאת:

גם אנשים עם נכויות ומוגבלויות יותר קשים מקרוהן וקוליטיס יכולים "להתערבב" בקהל הבריא. אבל - יש אנשים עם מחלות כרוניות שמעדיפים שבן הזוג יבין מקרוב על מה הם מדברים וממה הם סובלים, ויש כאלה שלא מוצאים, ויש עוד סיבות לקיומו של אתר כזה. אגב - מכירה אישית כמה "זוגות IBD" חמודים ומוצלחים מאד. מי שמעניין אותו הלינק יכול להכנס, ומי שלא - ממש לא חייב. אין שום צורך להגיב בזעזוע.

19/09/2004 | 19:26 | מאת: אורון

דווקא עושה לי חשק למצוא לי מישהי עם קרוהן.. ככה היא תדע כבר מה עובר עליי ולא תשגע אותי עם מלא שאלות ותחשוב שאני נכה לגמרי כמו כל הבנות שהיו לי. חוצמיזה שאם יש למישהי קרוהן היא חייבת להיות רזה (ברב המקרים..) :))

20/09/2004 | 16:46 | מאת: ערגה

חוץ מזה תמיד אפשר להיות ידידים, לאו דווקא חברים