אודטה,קולנוסקופיה וירטואלית,ראיתם ?
דיון מתוך פורום גסטרואנטרולוגיה - תמיכה
היום האודטה כדאי לקרוא על היתרונות של הקולונוסקופיה הוירטואלית. זה חידוש. רק חבל שזה עולה 900 עד 1100 ש"ח ושוב,שירות חדש עובד כבר כמה שנים והוא לא נכלל בסל הבריאות ומונעים מאיתנו את הבריאות המגיעה לנו. עד מתי נהיה פרה חולבת של הפוליטיקאים ? צריכה לקום כאן זעקה, לא לתת לחולה תרופה זה חמור. עד שיבינו שלהיות בריא גם יותר זול למדינה נמשיך לסבול. אגב המילה הפופולרית כאן סבלנות מתורגמת להמתנה אבל היא באה מסבל,חשבתם על זה ? בערבית לפחות אומרים לך לאט לאט...!
ומפספסת ממצאים שעלולים להעלות בחיי אדם. חוצמזה אי אפשר לקחת ביופסיה או להסיר פוליפים. לדעתי - אין להסתמך על קולונוסקופיה וירטואלית.
בדיקות רבות מידי מראות באופן חד משמעי שהקולונוסקופיה הוירטואלית איננה מדויקת בלשון המעטה. לפי דעתי, תומר, כדאי לך להשקיע את המרץ שלך במשהו יותר שווה המון בריאות לכולנו! קרוליין