זרעי פשתן כתוש

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

08/12/2003 | 18:23 | מאת: זעירא

אני מעונין בתוספת אומגה-3 באופן בלתי מעובד. נתקלתי ב"זרעי-פשתן-כתוש". על האריזה אין תאריך. שאלתי : האם זרעי הפשתן במצבם זה שומרים על "טריותם" או שמא חלק מהמזון שבהם משתבש או אף מתחמצן.

09/12/2003 | 15:58 | מאת: Gubi

שלום זעירא, התרחק מזרעונים טחונים על המדף כמו מאש. הם מסרטנים!!!! השקע כ - 150 ש"ח במטחנת קפה ביתית קטנה וטחן זרעוני פשתן אורגניים בביתך. טחן כמות שתספיק ל4-5 ימים ולא יותר. הכנס את הזרעונים הטחונים בקונטיינר אטום ואכסן במקרר. מותר לשאול למה אתה לא משלב עם הזרעונים את כל דיאטת באדוויק, כולל שמן הפשתן מעורבב היטב בחלבונים עתירי גופרית (יוגורט עיזים או קוטג' אורגני)? ערוך חיפוש בגוגול: BUDWIG DIET והפנם. בריאות ואריכות ימים, גובי - פורום אחת מ - 9

10/12/2003 | 08:53 | מאת: סקרן

האם מישהוא שמע על הדיאטה הזאת וניסה אותה?

10/12/2003 | 15:32 | מאת: סקרן

לפי מה שקראתי באינטרנט, הדיאטה עוזרת לחולי סרטן. לא כתוב כלום על מחלות דלקתיות במעיים כמו כוליטיס. בנוסף, הדיאטה מדברת על שמן פשתן ולא על גרעיני פשתן טחון/כתוש. ועוד דבר: כתוב שם על דיאטה כוללת ולא רק על אכילת השמן + קוטג'. אסור למשל לאכול כל סוגי הבשר, סוכר וחמאה. אם רק אוכלים את גרעיני הפשתן הטחון + קוטג', לדעתך זה עוזר? האם ניתן להשיג בארץ שמן פשתן? תודה