חלב דל לקטוז
דיון מתוך פורום גסטרואנטרולוגיה - תמיכה
אחי חולה קרוהן. ראיתי השבוע בסופר חלב של תנובה דל לקטוז (80% פחות). רציתי לדעת אם מישהו מכם ניסה אותו - לפחות לשלב אותו כמרכיב מישני בהכנת מזון כל שהוא. ואיך זה השפיע. בתודה מראש סימה.
מי שרגיש ללקטוז יכול להיעזר בחלב דל לקטוז לשים בקפה וכאלה. אני לא יודעת הרבה מעבר לכך אם זה טוב להכנת מזון כגון עוגות או משהו כזה. לא רואה סיבה למה לא.
חלב דל לקטוז מכיל 20% לקטוז. מי שרגיש ללקטוז אסור לו לשתות את החלב.