חלב דל לקטוז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

08/10/2003 | 02:05 | מאת: סימה

אחי חולה קרוהן. ראיתי השבוע בסופר חלב של תנובה דל לקטוז (80% פחות). רציתי לדעת אם מישהו מכם ניסה אותו - לפחות לשלב אותו כמרכיב מישני בהכנת מזון כל שהוא. ואיך זה השפיע. בתודה מראש סימה.

08/10/2003 | 10:13 | מאת:

מי שרגיש ללקטוז יכול להיעזר בחלב דל לקטוז לשים בקפה וכאלה. אני לא יודעת הרבה מעבר לכך אם זה טוב להכנת מזון כגון עוגות או משהו כזה. לא רואה סיבה למה לא.

08/10/2003 | 10:18 | מאת: ענת

חלב דל לקטוז מכיל 20% לקטוז. מי שרגיש ללקטוז אסור לו לשתות את החלב.