עוד פיגוע בירושלים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

09/09/2003 | 23:53 | מאת:

בא לי לצרוח. כל חברינו הירושלמים, אנא התפקדו..

10/09/2003 | 00:15 | מאת: גולני

היי טליה, קודם כל אני שמח שאת בסדר,שמעת את הפיצוץ?,זה פשוט נורא מה שקורה במדינתינו,לא מספיק הבעיות האישיות היום יומיות????????????????????? שרק נרגיש טוב,ושאלוהים ישמור. אלי גולני.

10/09/2003 | 01:51 | מאת: אילן

מה זה יעזור אם תצרחי...זו מציאות שעוד תמשך הרבה זמן כנראה... בכלל השיח יאסין אמר שזה רק ההתחלה... תחשבי מה היה קורה אם היו הורגים אותו...מה שבטח יקרה בסוף... הרי זה פינג פונג...הם הורגים לנו ואנחנו להם וכך זה נמשך בלי שמישהו יודע לעשות לזה סוף..

10/09/2003 | 10:06 | מאת:

ועוד איך. בום רציני כזה כמו שמזמן לא שמעתי, ואני גרה כמה קילומטרים משם בקו אוירי. ולאילן - זה מה שבא לי לעשות כשאני שומעת על עוד פיגוע. אני שומעת כאלה חדשות ופשוט נהיה לי רע ומתחשק לי לצרוח "די כבר!!". בלי שום פוליטיקה - זה בכלל לא משנה מי "אשם" או מה קדם למה, הביצה או התרנגולת.