מה דעתכם על אורז?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

22/05/2003 | 18:18 | מאת: נטע ט

במקום לחם, הרופא שלי אמר לי לנסות לאכול אורז. היום אכלתי אורז לאחר המממממון זמן שלא נגעתי... התענגתי על כל ביס, ודווקא הבטן שלי קיבלה אותו בסדר (בינתיים...) בלי כאבי בטן so far. אתמול התפתלתי מכאבי בטן, ונחמד שהיום היא נרגעה קצת. למישהו יש נסיון רע עם אורז? (אני מתכוונת לקשר ישיר שראיתם, שאחרי שאתם אוכלים אורז אתם משלשלים או מדממים או שכואבת לכם הבטן)

22/05/2003 | 18:23 | מאת: רונית

אצלי, אורז נמנה על המאכלים שאני מרגישה איתם טוב מאוד. אני אוכלת אורז מבושל שהוא רך מאוד. וכמובן פריכיות מאורז מלא שהן קלות מאוד (בכל המובנים). לא נתקלתי עוד באדם שאורז עשה לו שילשול אם כבר רק להפך. אני בעד!

22/05/2003 | 19:33 | מאת: נטע ט

שהוא יעשה לי להיפך (משלשול), כי התחלתי לשלשל היום!! גם אני מבשלת אותו רך מאוד, קיבלתי את ההנחיה הזאת מרופא סיני שהלכתי אליו לפני שנה ואני ממשיכה לנהוג לפיה.