חוויות מפסטיבל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

22/04/2003 | 11:11 | מאת:

אז לא יאומן כי יסופר - נסעתי לפסטיבל הבוםבמלה בחוף ניצנים. לינה במאהל, שירותים כימיים, אוכל מדוכנים מפוקפקים... והיה פשוט גדול. אולי ביקרתי בשירותים יותר מהממוצע, אבל בהחלט מגיע לבטן שלי צל"ש על התנהגות למופת בתנאי קרב. רק להראותכם שיש תקווה, ולא לנצח נהיה מרותקים לשירותים.

22/04/2003 | 17:02 | מאת: ארי

אני בהחלט מבין את החויה, כי גם אני הייתי שם (הייתכן שראינו זה את זו ולא ידענו שזה אנחנו?...) והתמודדתי בהצלחה עם האוכל והתנאים. אומנם לי אין את המחלה שיש לך, אלא "רק" רגישות בקיבה שמשביתה לי לפעמים את החיים, אבל גם זה דבר שמאלץ אותי לעשות סלקציה קשה מאוד עם האוכל והתנאים שבהם אני אוכל מאוד חשובים. עברתי את 'בומבמלה' ללא צל צילה של בחילה ותוך כדי תמרון לא רע עם מעט האוכלים שאני יכול לאכול. ולמי שלא היה רק אבהיר - השירותים שם היו במצב קטסטרופלי, פינו אותם לעיתים רחוקות מדי ומהר מאוד הם עלו על גדותיהם עד שלא היה יותר מעל מה לעלות, זוועה תברואתית שעולם שלישי יכול להתגאות בה ושאפשר בקלות להדבק ממנה במחלות ובזיהומים. ובכל זאת, אם גם אני וגם טליה חזרנו משם בשלום, כל אחד על בעייתו, זה אומר שאפשר לעבור את החופש בחוץ בשלום - אל ייאוש.

22/04/2003 | 23:35 | מאת:

ארי, הכל יכול להיות למרות שהיו כל כך הרבה אנשים שהסיכוי שממש נתקלנו במקרה הוא לא ממש גדול... בכל אופן - אני התרשמתי שהיו יכולים לשים יותר שירותים כימיים, ולרוקן אותם יותר, אבל באופן ממוצע לחמישים אלף איש הם נשמרו במצב יחסית נסבל. חוץ מזה הקמתי מאהל ליד השירותים ה"נורמליים" ועשיתי כרטיס מנוי.. האהא.. לפחות בלילה ובבוקר לא הייתי צריכה לגשש את דרכי בין האוהלים לשירותים. המחיר של זה היה כמובן רעש בלתי פוסק של ניאגרה אבל זה דוקא רעש שמשרה עלי רגיעה.. מעניין למה ;)

23/04/2003 | 12:20 | מאת: נטע ט

וגם בפסטיבלים האלה, הבנתי שהמצב בפסטיבלים גרוע בהרבה מהמצב בהודו או בכל מדינה אחרת "מהעולם השלישי" ככה שאולי במקום שהמדינות מהעולם השלישי יתגאו, אנחנו צריכים להתבייש! ממש לא נורמלי מה שקורה במקומות כאלה. וזה לא שאי אפשר למנוע את הזיהום והגועל נפש. רק צריך כל אחד להקפיד על נקיון סביבו. אבל כנראה שלישראלים זה קשה מדי.

22/04/2003 | 22:58 | מאת: דגן

לפחות השתמשת שם באקסטזי? מענין מה השפעת הסם על חולי קרוהן וקוליטיס

22/04/2003 | 23:32 | מאת:

איזה ג'וק יושב לך בלב וגורם לך להיות כל כך ציני ?