צ'ט חי בmirc בנושא קרוהן וקוליטיס
דיון מתוך פורום גסטרואנטרולוגיה - תמיכה
שלום לכולם, לפני ימים אחדים נפתח ערוץ בmirc בנושא קרוהן וקוליטיס בישראל כל המתעניינים מוזמנים להגיע. לאחר שנראה שאכן מספר אנשים מספק מגיע נוכל לקבוע ימים בהם יתקיימו דיונים חיים בנושאים חשובים כולם מוזמנים. שם הערוץ crohnscolitis_israel בשרת dalnet ניתן להוריד את התוכנה ב www.mirc.com מקווה לראות אתכם שם רון. נ.ב אם אתם לא מבינים פשוט תפעילו את התוכנה ליחצו על הברק הקטן בצד שמאל למעלה והקישו j crohnscolitis_israel/ ו ENTER
אני מקוה שהחברים שישתתפו בצ'ט לא יפסיקו לתרום בפורום הזה. מאז שאין כאן רופא, יותר ויותר חברים באים לכאן לקבל - אם לא עצה רפואית - לפחות אוזן קשבת וסימפטיה.
היי דני, ברור שלא, הפורום הזה הוא מקום נהדר למתן עצות בעיקר ע"י רופא אם היה. צ'ט חיי זה דבר שונה שנועד לענות על צרכים אחרים. בברכה רון.
טוב, הורדתי, התחברתי (נדמה לי) והיה שם איזה POOGY שלא הגיב. מה עכשיו?
היי טליה. זה אני הפוגי שלא מגיב. מצטער, בדיוק הייתי רחוק מן המחשב. אני עדיין שם, את מוזמנת להכנס שוב. ובכל אופן, אני מניח שיחלוף זמן עד שעוד אנשים יתרגלו לשימוש בתוכנה, ולביקור קבוע בערוץ.