פגישת פורום- ניסיון אחרון
דיון מתוך פורום גסטרואנטרולוגיה - תמיכה
אני לא מאמינה שבכזאת קלות ויתרתם! מי מעוניין להגיע לפגישת פורום ביום שישי הקרוב במרכז עזריאלי בשעה 10:30 בבוקר?
אמנם אנחנו בישראל וכל סערה קטנה משביתה חצי מדינה, אבל נראה לי שעדיין יהיה אפשרי להגיע לקניון עזריאלי... באמת ריקי, שסופה קטנה תעצור בעדינו? אנחנו הרי מהסוג השורד! נלבש מעילים, ננעל מגפיים, נעמיס מטריות והכל יהיה טוב.
אני שם 10 שתילים שלא היית מוכנה לתגובה ממני במקום הלזה. היות והובאה כבר לידיעתי (רונית) השמועה המרנינה, אז ננצל את הבמה להעלאת התהיות: מהן מטרות המפגש המוצהרות? האם אכסוס ציפורניי בציפיה מורטת עצבים לעוד משחקון ברידג' מרתק של טרום-פורים? האם ניתן לשער כי רוב הזמן שיוקדש ללהג יעסוק בענייני דיומא או שמא במכנה המשותף הקרוב לכל באי הסימפוזיון (כמעט) שמן הסתם קשור במילה מיעיים? ומה לגבי רמת ההתדיינות ואפשרות העלאתן של אסכולות טיפול מגוונות, מקוריות וגם אפילו רחמנא ליצלן - לא מקובלות? האם גוון הדיונים יודגש באפור, כמו חלק ניכר מתוכנן של הודעות המוצגות על השרת הזה? האם תופעת סתימת הפיות תעתיק מקומה (רק זמנית) למקום המפגש? האם יהיו מכשירי הקלטה? מצלמות? ציוד האזנה? הנה בלון לחיזוי מזג האויר http://shark.dls.net/~jmeehan/balloon/
1. אתה הרבה יותר יפה בתמונה ממה שניתן היה לשער (חה.. חה.. חה..) 2. למרות גישתך השלילית במהותה, יש, כמובן, אמת בדבריך. עם זאת, למפגש יגיע מי שזה מתאים לו. לא מבינה הטעם להעלות דעה שלילית לגבי הצעה שההענות אליה היא וולונטרית לחלוטין.
ואם חיוכים עוזרים למעיים שלי להתגבר על מצבם הנוכחי, אז תרמת להם רבות בדקות האחרונות... אלדד יקירי- בפגישות אין איסורים על נושאים כאלה או אחרים ומותר לדבר על הכל, בתכלס הנוכחים קובעים על מה מדברים לפי הנושאים שאנחנו מעלים. אין מי שיעמוד עם האצבע ויגיד נו נו נו למי שיעלה נושא כזה או אחר, כי האנוכחים הם אלה שיעצבו את אופי הפגישה. אני יודעת שכרגע אני מוכנה לשמוע ולדבר על הכל ובעצם לא רק כרגע אלא תמיד. כל מה שעוזר ושיכול להישמע כדרך טובה לריפוי. ואני גם חושבת לפי הכרותי את ריקי שגם לה אין בעיה עם כמעט הכל. אני אפילו אשמח אם תדבר עם אח שלך שיצטרף גם, אולי גם לו יש מה לתרום. אז מה אתם אומרים רבותיי? נעשה סולחה וכולנו ניפגש ביום שישי?