לחם שיפון 100%?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

29/01/2003 | 00:10 | מאת: נטע ט

החלטתי לנסות שוב לחם, אבל הפעם ללכת על לחם שיפון. הייתי במאפייה ידועה וגדולה ברמה"ש (ודש) ואמרו לי שאי אפשר לאפות לחם מ- 100% שיפון כי הוא יהיה כמו אבן, ולכן יש לחם מ- 75% שיפון ו-25% קמח מלא (חום) ווידאתי שאין בו קמח לבן. זכור לי שרונית כתבה בפורום שאפשר והיא אפילו קונה לחם מ- 100% שיפון, (וכמדומני אילן גם כתב אח"כ שהוא מצא), האם אתם בטוחים שהלחם הוא רק מקמח שיפון? בכל מקרה, ניסיתי היום 2 פרוסות לחם, נראה איך מע' העיכול שלי תגיב. לילה טוב לכולם, נטע.

29/01/2003 | 09:01 | מאת: רונית

היי נטע, יש לחם שיפון 100% - עשוי מקמח שיפון בלבד. זה לא נכון שאי אפשר לעשות לחם כזה. זה נכון שזה יותר קשה ואני גם פעם עשיתי בבית וראיתי לבד. יש את הלחם בסניפים של "לחם תושייה", "לחם ארז" (הכי טעים), "לחם הארץ", "לחם הרמן" ויש גם מאפיות שכונתיות שאני מכירה שעושים לחם 100% שיפון. לכולם, אגב יש גם את הלחמים של 75% ו 50%. אם חיטה עושה לך בעיות אפילו במינון של 25% עדיף לוותר. אם תרצי לחפש לחמים באזור של ראשל"צ-רחובות אני אתן לך כתובות מדוייקות.

29/01/2003 | 09:18 | מאת: ichy_papa

אני גם ניסיתילאפות בבית והוא יצא דחוס וקשה. לגבי קנייה,אני קונה כרגע ברשת חנויות בעירי שיש לה מפעל לאפיה,ויש להם מודעות בחנות על לחם שיפון 20% 50% ו100%. שאלתי כמה פעמים ואמרו לי שמה שאני קונה זה 100 %. אבל חוץ מזה איך אני יכול לדעת. בסה"כ מדובר בלהיט בגלל שזה לחם שאהוב על העלייה הרוסית.