איזה כיף לכם
דיון מתוך פורום גסטרואנטרולוגיה - תמיכה
כל בוקר שישי חשבתי עליכם. כמה שרציתי להיות שם. אבל חגגנו במוצאי שבת את חתונת הכסף של ההורים שלי, וביום שישי עבדתי להכין את כל האוכל ועל התוכניות. רוצה עוד פגישה בקרוב. אתי.
מה, לא ידעת שתהיה חתונת הכסף? נורא רציתי לפגוש אותך...וגם לי היו בישולים, אז הסתדרתי ביום חמישי...(ובעלי עזר ביום שישי...) חבל...ממש הצטערתי. טוב, ניפגש בקרוב בעזרת השם.
לאוריתוש מתוקה! היה לי כייף לפגוש אותך ואת כולם ממש חמודים. אייך היתה הנסיעה חזרה הגעת בזמן לכניסת שבת? אני הפסדתי את הרכבת ונאלצתי לנסוע לתחנה מרכזית כך שהגעתי מאוד מאוחר. היתה איזה תקלה ברכבות והיה שלט רכבות לדרום במסלול 2,אך בעצם הם הפנו את הרכבת למסלול 1 ואני לא שמעתי את הכרוז. בכל מיקרה בתחנה מרכזית מצאתי כל מיני מתנות נחמדות למשפחה שהזמינה אותנו להדלקת נרות. אייך היה הדלקת נרות אצלכם? עשיתם משהו ביישוב? שבוע טוב שיהיה לך
ואת יודעת מה? קמתי בבוקר והתלבשתי ליציאה. ואז הסתכלתי על אחיות שלי שהבטיחו לי שהן תקומנה מוקדם ותשלמנה את מה שלא הספקתי (הייתי ערה עד מאוחר בחמישי בשביל להספיק כמה שיותר), וראיתי איך שהן ישנות טוב, ונזכרתי בכל הפעמים שהן הבטיחו לי את אותו הדבר. ולא קיימו. אז החלפתי את הבגדים חזרה לבגדי עבודה ונכנסתי למטבח. בשעה 11 כשהראשונה מהן קמה, היא ראתה אותי במטבח ושאלה: "מה לא נסעת?!" (כולם ידעו שאני אמורה ליסוע). וזהו.