לאורית או מי שיודע

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

25/11/2002 | 19:33 | מאת: ציפי

היי אורית האם את יודעת אם ניתן להשאיר קמח שקדים בחוץ או חייב מקרר? אם אראה אותך ביום ו' ואני מקווה שכך אולי תאכלי להביא דוגמית מתמר הירדן הקפוא לא מצאתי בסופרים שלנו. תודה רבה ויום נעים ציפי

25/11/2002 | 19:40 | מאת: רונית

לדעתי הקירור שומר על טריות לאורך זמן, אולי בחורף אפשר בחוץ אבל בקיץ חובה מקרר.

25/11/2002 | 21:52 | מאת: מרגלית

ציפי ערב טוב אין לי מושג על קמח השקדים אך אולי בגלל המירקם שלו הוא צריך מקרר ושוב אולי. תמר קפוא הוא תמר צהוב שהינו התמר הראשון שיוצא לסופרים וזה קרה ליפני כחודשיים . בתאבון מרגלית

26/11/2002 | 23:01 | מאת: ציפי

25/11/2002 | 23:48 | מאת: אורית

הקמח שקדים נמצא בחנות בבני ברק בתוך מקרר ואני שומרת אותו במקרר. התמר שאני אוכלת הוא לא צהוב, אלא חום כהה ונמצא בסופרים ממזמן. אני יכולה להביא לך אותו אבל בתוך צידנית כי הוא טעים רק כשהוא קפוא... בתאבון, אחותי....

26/11/2002 | 23:02 | מאת: ציפי