בקשר למתכונים...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

24/11/2002 | 09:10 | מאת: אורית

בקשר למתכונים הדיאטטיים שמעתי שאנשים לוקחים פשטידות לעבודה. פשטידת ירקות וכו'. למרות שיש בזה קמח שקדים וקצת שמן אני עדיין חושבת שאם העיקר זה ירקות וזה משביע, אז עדיף לאכול ירקות מאשר לחמניות שזה בעיקר קמח שקדים. ציפי, בקשר לפיתות וללחמניות, אני חושבת שעדיף להקפיא כי במקרר זה לא מחזיק מעמד יותר משבוע ימים וגם הטעם כבר לא משהו אחרי 5 ימים בערך. ובגלל שזה לח זה עלול לקבל עובש מהר מאוד. אז תקפיאי וכל בוקר תוציאי לך לאותו יום כמה שאת רוצה, שימי במקרר ו...בתאבון... (מה שכתבתי זה בקשר ללחמניות שלי כי את הפיתות לא ניסיתי) ביי אורית

24/11/2002 | 13:08 | מאת: אתי

אני באמת לקחתי איתי לעבודה באופן קבוע פשטידות. אבל בשביל זה צריך שתהיה אפשרות לחמם אותן. כי רובן לא טעימות כשהן קרות. היום אני עובדת בבית אז כבר אין לי בעיות כאלה. אורית, אני תוהה אם אנחנו מכירות... אבל אם קוראים לך גם בחיים המציאותיים אורית. אז לא.

24/11/2002 | 14:04 | מאת: אורית

כן, קוראים לי אורית ואני תוהה מדוע את תוהה אם אנחנו מכירות... טוב, אולי תזדהי בשמך האמיתי ואז נדע... בכל מקרה, גם אני עובדת בבית ולכן יותר קל לי בארוחת בוקר. לא צריך לקחת סנדביץ' וכו'...אלא אני מכינה מנה עם חביתה, קוטג' 9%, עגבנייה, גבינה צהובה ועוד...ואוכלת עם הלחמניות שלי. דרך אגב, החביתה לא חייבת להיות משעממת...אפשר להוסיף בבישול החביתה בצל ירוק, פטריות (טריות או משימורים), זיתים, ברוקולי, בצל רגיל, תבלינים ועוד... וזה טעים מאוד!!! אז אם את עובדת בבית תנסי ותהני...

24/11/2002 | 20:28 | מאת: ציפי

לאוריתוש האם ניתן להשאיר את קמח השקדים מחוץ למקרר או שמתקלקל? יום נעים ציפי