פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

20/03/2001 | 12:48 | מאת: ליאור

אני תלמיד בכתה ט' שלומד בנושא הפרוביוטיקה, והייתי רוצה שתעזרו לי למצוא תשובות לשתי שאלות: 1. מיודענו החיידק לקטובצילוס אוהב שוקולד! מהי תרומתו להכנת המזון ה"חיוני" שוקולד, אם קיימת תרומה כזו? 2. האם לכמוסות פרוביוטיקה הנמכרות לאחרונה בבתי המרקחת יש חסרון או יתרון לעומת מוצרי מזון פרוביוטיים המשווקים בסופרמרקטים? אשמח אם תחזרו אליי ליאור תבורי

22/03/2001 | 10:33 | מאת: הירש

ליאור היקר את התשובות לשאלות עליך לקבל מאנשים שמתעסקים בנושא ומחנויות טבע ולא ממני